Парфюми Burberry са любими на стилните и изискани дами

Парфюми Burberry са любими на стилните и изискани дами

Burberry е класическа британска марка за облекла и аксесоари, която представя първите си продукти през далечната 1856 година. През 1981 година към портфолиото на бранда се прибавя и парфюмерията. През годините Burberry се налага като символ на класа и непреходен стил. Емблематичен за бранда е карираният десен, който се използва, както за облекла и аксесоари, така и за опаковки на парфюмите на марката. Burberry предлага прецизна селекция от ухания, както за мъже, така и за жени. Ароматите са подходящи за хора на всякаква възраст, за които водещо е желанието да демонстрират класа и добър вкус.

Ето някои от най-стилните ухания на Burberry, които привличат дамите:

Жените с парфюм Burberry се наслаждават на живота

Burberry Women от Burberry е флорално-плодов аромат за жени, лансиран през 1995 година. Уханната композиция е разработена от Мишел Алмайрак. Първи се открояват връхните нотки праскова, кайсия, круша, касис и зелена ябълка. След тях завладява балансираната сърдечна комбинация от сандалово дърво, жасмин и мъх. Ванилия, кедър и мускус гарантират дълготраен, топъл и запомнящ се финал. Burberry Women е парфюм за градската жена, която се наслаждава на живота си. Тя обича дългите разходки и забързания ритъм на живот, с който пулсира всеки голям град.

Burberry Touch е революционен за британската марка

Флорално-зеленият аромат за жени, разработен от доказания парфюмерист Мишел Жирар, е представен през 2000 година. Уханието бележи повратна точка в развитието на Burberry, след като Роберто Меникети става артистичен директор на бранда през 1998 година. Целта е стилът на Burberry да е по-модерен и актуален, без разбира се, да изневерява на класическата изисканост на марката. Лице на новата тенденция в развитието на бранда става британският топ модел Стела Тенант, а флагман на промяната е уханието Burberry Touch. Ароматът е мек, непринуден и свеж. Открива се с енергичните връхни нотки касис, червена боровинка и зърна розов пипер. В сърцевината роза, момина сълза и жасмин се смесват с нотки на праскови и малини в омайна композиция. Базовите акорди кедър, дъбов мъх, ванилия, зелен бадем и боб Тонка добавят плътност и топлина на уханието.

Енергичният Burberry Her Intense завладява с жизнеността на новото време

Уханието на Burberry, разработено от именития парфюмерист Франсис Куркджиан, е лансирано през 2019-а година. Ароматът бързо се превръща във фаворита в каталога на Burberry за дамите от новия век – те живеят забързано и ценят всяка своя секунда. Парфюмът Burberry Her Intense добавя допълнителна нотка жизненост и енергичност с комбинацията от червени плодове, жасмин и бензоин. Може да разчитате на аромата да озари всеки ваш ден и да направи нощите незабравими.

Забележителните дами, които се открояват със свой собствен стил, освен с визията си, се отличават и с избора си на незабравими ухания. В каталога на Burberry има богат избор от аромати за всеки вкус, които ще ви дадат увереност и ще ви направят желана и неустоима при всеки повод.