По-спокойни дни с новите врати

По-спокойни дни с новите врати

„По-спокойни дни с новите врати” – на пръв поглед може да ви се струва шеговито изказване, но ако вникнем по-дълбоко в тези думи ще разберем, че е така. Да, с новите входни врати могат да бъдат по-спокойни нашите дни!

Винаги, когато решим да се сдобием с нова придобивка, знаем, че има ключови неща, на които да обърнем внимание. Когато например избираме матрак, трябва да търсим максимално удобен и олекотен. Когато сме на пазар за зимно яке, на първо място търсим то да бъде дебело и да ни топли през зимните дни. Когато търсим спокойствие в дома ни, трябва да обърнем внимание на две основни неща:

  • Дограмата ни – ключов е стъклопакета ни и да бъде шумо и топлоизолираща;
  • Входната ни врата.

Точка две е изцяло в нашата компетенция и можем да ви дадем конкретни ключови точки, на които да обърнете внимание, за да бъдете спокойни у дома.

Сигурност на входните врати

Вратите, които поставяте трябва да имат максимална сигурност. В какво се изявява тази сигурност?

За да затрудните максимално нежеланите гости трябва да имате добра защита на вратите си. Това на първо място се изявява в заключващите ви системи. Най-доброто, което съществува на пазара е двойната заключваща система и резе като допълнение към вратата.

Дебелина на крилото

Стандартните входни врати са с дебелина на крилото 5-7 или 9 см. Колкото е по-дебело то, толкова по-трудно може да проникне през него с подръчни средства.

Шумо и топлоизолация

За този критерий, има значение дебелината на крилото ви, тип уплътнение, с което разполага и пълнеж. За максимална изолация, можем да ви предложим да изберете входни врати с пълнеж от минерална вата.

Този тип пълнеж е сред най-предпочитаните, защото се е доказал с годините. Минералната вата не мухлясва през годините, не гние и не е запалима! С такъв тип вата ще си подсигурите топлината в дома през студените дни, тя е изключително издръжлива на зимните ниски температури.