Топ Букмейкъри за залози на българското първенство по футбол

Топ Букмейкъри за залози на българското първенство по футбол

Елитното първенство по футбол на България навлиза в заключителната фаза от сезона, в която ще се разпределят местата в подреждането. Хегемонът Лудогорец, който спечели десет поредни титли в родната Първа лига, е устремен към 11-а титла на България. „Орлите“ обаче са предследвани от столичния гранд ЦСКА, който се надява да наруши доминацията им и да завоюва първа титла от много време насам. Другият столичен гранд – Левски, постепенно също набира скорост и вече поглежда смело към топ 3. Първенството става все по-оспорвано, а любителите на спортните залози само това чакат. Залозите за мачове в Първа лига са все по-предпочитани от залагащите, като може да видите всички онлайн букмейкъри на този линк, където ще намерите детайлна информация за всички лицензирани компании в България. Ако сте начинаещ в спортните залагания, то трябва да знаете, че съществуват и много сайтове, които нямат лиценз за извършване на хазартна дейност. В следващите редове ще ви запознаем с някои от лицензираните топ букмейкъри в България, които са отлично място за залози на българското първенство по футбол.

Когато говорим за залози за български футбол, то е най-добре да се насочим към български букмейкъри. Безспорно един от лидерите на пазара е букмейкърската компания Efbet, в която ще намерите едни от най-високите коефициенти сред бетинг компаниите в сектора. Освен това Efbet предлага изключително разнообразие от пазари за всички мачове от родния елит, който не случайно носи и името efbet Лига. Компанията се е утвърдила не само като отличен букмейкър, но и като партньор на българския футбол и спорт като цяло, подпомагайки тяхното развитие. В този ред на мисли в Efbet може да разчитате на висок професионализъм и отлични условия за залози в българското първенство.

Друго много сериозно име от българските бетинг компании е това на Winbet. Букмейкърът се надпреварва с Efbet за вниманието на потребителите, като предлага много добри начални бонуси. Ако сте нов клиент, то още с регистрацията си ще се сдобиете с ексклузивен начален бонус, който да ви даде летящ старт в залаганията. Разбира се, трябва да имате предвид, че началният бонус върви с определени условия като брой превъртания и други. Това обаче е стандартна практика за всеки един букмейкър и обикновено потребителите се радват на началния бонус, който им дава спокойствието, че на практика не рискуват собствените си пари, а тези от въпросния бонус.

Друга българска компания, която набира сериозна популярност сред букмейкърите, е Palms Bet. Ако е дошъл и вашият „момент за апартамента“, както гласи до болка познатата реклама с участието на Фики Стораро, то Palms Bet е вашето място, защото предлага много ексклузивни промоции на клиентите си. За да се бори с утвърдените имена на пазара, Palms Bet опитва да надскача конкурентите си с по-добри предложения и от това печелят потребителите, които се радват на все по-добри условия за залагане, включително и на български футбол.

Ако пък държите да залагате в чуждестранен букмейкър, който има лиценз и за България, то определено трябва да се насочите към Bet365. Компанията е синоним за спортни залози не само в България, но и по света, като не е изненада, че много играчи продължават да залагат в Bet365. Букмейкърът се е утвърдил с високите си стандарти, които няма да ви подведат в нито един момент. Спортната секция на Bet365 е една от най-развитите и ще намерите всякакви пазари за залози и на събития от родния футбол.

Друго много сериозно международно име, което оперира и на българската сцена, е това на Bwin. Букмейкърът, който „окрасява“ екипите на някои от най-добрите футболни отбори в Европа, е достъпен за клиенти и в България, които имат удобството да играят и на български език. Bwin е място за ценители на спортните залози, включително и на такива от българското първенство.